VESTI

Konferencija „KAKO PAMETNO INVESTIRATI“

Feb 26, 2024

Sedma po redu konferencija „KAKO PAMETNO INVESTIRATI“, zakazana je za sredu, 13. mart 2024. godine, u prostojima Privredne komore Srbije, Kneza Miloša 12

 

 

Konferencija se organizuje u okviru projekta Poslovni skok u suorganizaciji Privredne komore Srbije, Evropske mreže preduzetništva, agencije Fotina, Nacionalne službe za zapošljavanje, i uz podršku partnera, kompanije Intesa Invest, Bl Luxury Hospitality i advokatske kancelarije Ganović i partneri.

Teme ovogodišnje konferencije su pametno investiranje, trendovi u investiranju, kao i zaštita kompanija od tržišnih rizika.

Cilj konferencije je da zainteresovane privrednike informiše o dostupnim izvorima finansiranja, podsticajima i programima podrške za 2024.godinu.  

Kao i prethodnih godina, konferencija će okupiti predstavnike Ministarstva privrede Republike Srbije, Razvojne agencije Srbije (RAS), Razvojne agencije Vojvodine (RAV), Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ), Privredne komore Srbije (PKS), Evropske mreže preduzetništva (EEN), SME HUB.

Poseban deo konferencije, panel diskusija, namenjena je predstavljanju investicija budućnosti, potrebi za digitalizacijom i inovacijama u poslovanju, kao i integraciji AI tehnologija u cilju postizanja konkurentske prednosti.

 

Učešće na konferenciji je bez kotizacije, prijava obavezna na imejl: office@poslovniskok.rs

 

AGENDA DOGAĐAJA