VESTI

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE NA MEĐUNARODNOM SAJMU „PROWEIN“ 2019

Oct 30, 2018
BEOGRAD - 30. oktobra, 2018. godine - Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije u cilju podrške i promocije izvoza, organizuju nastupa srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu vina i alkoholnih pića „PROWEIN“ 2018, koji će se održati u Dizeldorfu, Nemačka, u periodu od 17. do 19. marta 2019. godine.

Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte. Učešće srpskih kompanija na jednoj od najuglednijih međunarodnih izložbi vina i alkoholnih pića u Evropi, direktno doprinosi kvalitetnijem pozicioniranju srpskih brendova i ukupnom izvozu.

„PROWEIN“ (www.prowein.com) je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi vina i alkoholnih pića u Evropi, na kojoj se susreću distributeri i predstavnici vodećih maloprodajnih lanaca. Sajam godišnje poseti preko 60 hiljada posetilaca iz 133 zemalja, od čega su 94% stučni posetioci, koji imaju priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom više od 6.870 izlagača iz 64 zemalja.
Pravo na učešće na sajmu u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva, preduzetnici i poslovna udruženja registrovana u Republici Srbiji koja se bave proizvodnjom i preradom grožđa.

Popunjena, potpisana, overena i skenirana prijava kao i skenirano Uverenje Poreske uprave Ministarstva finansija o izmirenju dospelih poreza primaće se do srede, 07. novembra do 16 časova, a šalju se elektronskom poštom na e-mail: nina.mirkovic@pks.rs i milada.lukesevic@pks.rs.
 
Original uverenje Poreske uprave Ministarstva finansija o izmirenju dospelih poreza i doprinosa, zajedno sa popunjenom, potpisanom i overenom prijavom neophodno je poslati poštom na adresu: Privredna komora Srbije, ul. Resavska 13-15, 11000 Beograd, sa naznakom: Služba za organizaciju sajmova, manifestacija i događaja, za Jovanku Ćalina.
 
Za sve neophodne informacije, možete kontaktirati predstavnike Privredne komore Srbije – Jovanku Ćalina na broj 011/3304-575 ili Miladu Lukešević na broj 011/3300-989.

Prateća dokumentacija:

Poziv za učešće na sajmu PROWIEN
Pravila o učestvovanju na sajmu
Prijava za sajam