JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE NA MEĐUNARODNOM SAJMU „HANNOVER MESSE“ 2019

Dec 26, 2018

BEOGRAD - 26. decembar, 2018 godine - Razvojna agencija Srbije, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, organizuje nastup domaćih firmi na predstojećem međunarodnom sajmu tehnike „HANNOVER MESSE“ koji će se održati u Hanoveru, Nemačka, u periodu od 01. do 05. aprila 2019. godine. 

HANNOVER MESSE“ se održava više od 60 godina u sajamskom prostoru „Hannover Messe“ i predstavlja vodeći tehnološki sajam na tržištu Evrope. U 2018. godini na sajmu je učestvovalo više od 6.500, a sajam je posetilo preko 220.000 posetilaca.

Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte. Nijedan drugi sajam ne prikazuje sve elemente u industrijskom lancu vrednosti na tako sveobuhvatan i detaljan način, te su srpske kompanije u prilici da prikažu svoje pojedinačne snage, ali i da učestvuju u interdisciplinarnoj razmeni znanja. 

Na sajmu „HANNOVER MESSE“ 2019. godine Srbija će se predstaviti sa svojim proizvodima u hali 4 na nacionalnom štandu površine 100 m². Hala 4 je specijalizovana u oblasti: kovanja, obrade metala plastičnom deformacijom, mašinske obrade metala, kao i sistema i podsklopova. 

Više informacija o sajmu možete pronaći u priloženim dokumentima, kao i na internet prezentaciji  Razvojne agencije Srbije www.ras.gov.rs i Privredne komore Srbije www.pks.rs.

Prateća dokumentacija:

Obrazac 1 - Poziv za učešće na sajmu

Obrazac 2 - Izjava

Obrazac 3 - Menično ovlašćenje

Uputstvo za sprovođenje programa internacionalizacije