USPEŠNE PRIČE

Gama Consulting d.o.o.

 

Kompanija Gama Consulting bavi se projektovanjem, izradom i ugradnjom procesne opreme i čeličnih konstrukcija. Zajedno sa klijentima rade na kreiranju optimalnih rešenja za fabrička postrojenja u autoindustriji, naftnoj, hemijskoj, elektronskoj, železničkoj i drugim industrijama.

Proizvodi kompanije instalirani su u fabrikama širom sveta, kako u SAD, Holandiji, Albaniji, Bugarskoj, tako i u Indiji, Alžiru, Rusiji. Fleksibilnost, koja se ogleda u količini, izgledu, izboru materijala, metodi izrade i instaliranja, osnov je razvojnih planova Gama Consulting.

Već nekoliko godina kompanija je izlagač na međunarodnom sajmu tehnike „Hannover Messe“, koji se održava svake godine u Hanoveru u Nemačkoj. Izlaganje na ovom prestižnom sajmu omogućilo im je učešće u velikim razvojnim projektima klijenata, usavršavanje postojećih rešenja, kontantno učenje i razvijanje.  

Kao najvažniji segment poslovanja, kompanija ističe ljudske resurse i kvalitete zaposlenih koji omogućavaju ispunjavanje visokih  zahteva klijenata.

 

"Poslednjih godina Gama Consulting je realizovala više značajnih investicionih projekata. Zahvaljujući podršci Razvojne agencije i Programu lanci dobavljača značajno smo uvećali proizvodne kapacitete, obezbedili uslove za unapređenje postojećih procesa, ali i uveli nove, što nam već omogućava da našim klijentima pružamo bolju podršku u realizaciji njihovih ideja."

Aleksandar Milenković, Direktor kvaliteta Gama Consulting d.o.o

 

GRUNDFOS

Detaljnije

Leoni

Detaljnije

SIEMENS

Detaljnije

Continental Grupa

Detaljnije