NEWS

Domaće kompanije na Sajamu robnih marki u Amsterdamu

May 15, 2017

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu robnih marki „PLMA“ koji će se održati u Amsterdamu, Holandija, u periodu od 16. do 17. maja 2017. godine.

„PLMA“ (www.plmainternational.com) više od 30 godina predstavlja vodeće mesto na kome se susreću proizvođači sa predstavnicima najvećih maloprodajnih lanaca. U 2016. godini na sajmu je učestvovalo više od 4.300  izlagača od čega se 60 zemalja predstavilo sa nacionalnim štandovima. Sajam je posetilo oko 13.000 stručnih posetilaca iz 120 zemalja. 

Na sajmu „PLMA“ 2017. godine Srbija se predstavlja sa svojim proizvodima u hali rezervisanoj za prehrambene proizvode na nacionalnom štandu površine 108 m2.  

U okviru Nacionalnog štanda Srbije izlažu sledeće kompanije - Medino Hibrid, Agranela, Master Fruits, PFI, Laki, Jugprom, Basket Zdravija Hrana Made by Hand, Venac, Yumis, ITN i Ishrana.

SPIEF 17 - Serbia enjoys auto supplier boom with competitive wages

More

Development Agency of Serbia (RAS )Supports and participates in the implementation of projects of international character

More

USAID - RAS Private Sector Development Project

More

Serbian Furniture Industry Conference, 08.11.2016.

More