VESTI

Б2Б сусрети у Валенсији за фирме из дрвне индустрије

Feb 06, 2020

 

У оквиру Међународног сајма материјала, технологије и компоненти за намештај и унутрашње пројектовање „Fimma Maderalia” у Валенсији (Шпанија) планирани су  Б2Б састанци компанија из дрвне индустрије  од 10. до 12. марта ове године. Б2Б догађај организују Валенсијански институте за конкурентност - IVACE INTERNATIONAL  ARVET- COFEARFE, Развојна агенција Србије је у улози партнера догађаја, а све као део активности Европске мреже предузетништва (ЕЕН). 

Сајам „Fimma Maderalia” се одржава у Валенсији, Шпанија и окупља најзначајније представнике из индустрије намештаја, декоратере, дизајнере ентеријера и архитекте. 

Планирани пословни сусрети су matchmaking карактера, самим тим се претходно уговорају састанци са одабраним посетиоцима и излагачима. Учесници сами бирају партнере са којим се желе сусрести, добијају унапред распоред састанака што им омогућава и благовремено организовање пута. 

Б2Б сусрети су намењени произвођачима, увозницима, дистрибуцијским организацијама, подизвођачима, инжењерским компанијама, комерцијалним агентима, декоратерима и другим професионалцима у области дрвне индустрије, који желе да пронађу нове пословне прилике и потенцијално остваре нова пословна партнерства.

Заинтересовани се могу пријавити и регистровати за Б2Б састанке путем портала, и то најкасније до 10.03.2020. године. 

Регистровање и више информација о пословним сусретима доступни су ОВДЕ.

 
Контакт особа: 
Јелена Цвијановић, Развојна агенција Србије
емаил: jelena.cvijanovic@ras.gov.rs