B2B susreti u Valensiji za firme iz drvne industrije

Feb 06, 2020

 

U okviru Međunarodnog sajma materijala, tehnologije i komponenti za nameštaj i unutrašnje projektovanje „Fimma Maderalia” u Valensiji (Španija) planirani su  B2B sastanci kompanija iz drvne industrije  od 10. do 12. marta ove godine. B2B događaj organizuju Valensijanski institute za konkurentnost - IVACE INTERNACIONAL i ARVET-COFEARFE, Razvojna agencija Srbije je u ulozi partnera događaja, a sve kao deo aktivnosti Evropske mreže preduzetništva (EEN).

Sajam „Fimma Maderalia” se održava u Valensiji, Španija i okuplja najznačajnije predstavnike iz industrije nameštaja, dekoratere, dizajnere enterijera i arhitekte.

Planirani poslovni susreti su matchmaking karaktera, samim tim se prethodno ugovoraju sastanci sa odabranim posetiocima i izlagačima. Učesnici sami biraju partnere sa kojim se žele susresti, dobijaju unapred raspored sastanaka što im omogućava i blagovremeno organizovanje puta.

B2B susreti su namenjeni proizvođačima, uvoznicima, distribucijskim organizacijama, podizvođačima, inženjerskim kompanijama, komercijalnim agentima, dekoraterima i drugim profesionalcima u oblasti drvne industrije, koji žele da pronađu nove poslovne prilike i potencijalno ostvare nova poslovna partnerstva.

Zainteresovani se mogu prijaviti i registrovati za B2B sastanke putem portala, i to najkasnije do 10.03.2020. godine.

Registrovanje i više informacija o poslovnim susretima dostupni su OVDE.

 

Kontakt osoba:

Jelena Cvijanović, Razvojna agencija Srbije

E-mail: jelena.cvijanovic@ras.gov.rs

 

Fimma Moderalia b2b.jpg