VESTI

B2B susreti u okviru "SEE Automotive Conference - Connect & Supply 2020" 19-20 maj

May 05, 2020

 

Automobilski klaster Srbije po šesti put organizuje konferenciju o automobilskoj industriji zemalja Jugoistočne Evrope, koja će se po prvi put održati online od 19. i 20. maja 2020. godine. U okviru konferencije RAS, kao deo aktivnosti Evropske mreže preduzetništva (EEN), organizuje međunarodne B2B sastanke. 

Ovogodišnja konferencija nosi naziv “SEE Automotive Conference - Connect & Supply 2020"  i fokusiraće se na to kako OEM reaguju u kriznim periodima, kakva je reakcija TIER1 dobavljača, kako održati nove tehnologije, uticaj krize na lanac dobavljača, inovacije i preduzetništvo u doba krize, automobilska industrija u budućnosti i druge aktuelne teme.

Neke od kompanija koje će učestvovati u ovoj konferenciji su predstavnici VW, JLR, VDA- Nemačka asocijacija automobilske industrije, Brose, Continental, Rheinmetall Automotive, Konnect-VW, BME- Nemačka, Videoton, Mađarska, Invenio, Poljska i mnogo drugih međunarodnih kompanija iz ove industrije.

Cilj konferencije je da okupi i poveže OEM i TIER1&2 dobavljače i  relevantne institucije kako bi se unapredio razvoj automobilske industrije u regionu.

Ova konferencija je jedan od najznačajnijih poslovnih i ekspertskih susreta u sferi automobilske industrije za ovaj deo Evrope i predstavlja mogućnost za učesnike da saznaju novitete i trendove u industriji, kao i planove proizvođača u automobilskoj industriji.

U okviru konferencije, Razvojna agencija Srbije (RAS) organizovaće međunarodne B2B sastanke za kompanije iz automobilskog sektora. Sastanci su deo aktivnosti Evropske mreže preduzetništva (EEN), i biće održani uz podršku nekoliko članica ove mreže.

Zainteresovani za učešće u poslovnim sastancima mogu se registrovati na http://seeautomotive2020.talkb2b.net/

Rok za prijavu za B2B sastanke je 18.05.2020. godine.

Za više informacija o poslovnim susretima na ovoj konferenciji možete se obratiti putem e-mail adrese een@ras.gov.rs .

Prethodno organizovane SEE konferencije značajno su doprinele razvoju i napretku poslovanja  kompanija u SEE automobilskom sektoru i time potvrdile potrebu da konferencija postane tradicionalan način saradnje i razmene znanja u ovoj industriji.

Za više informacija o konferenciji “SEE Automotive Conference - Connect & Supply 2020” kao i registrovanje za učešće u samoj konferenciji posetiti veb stranicu https://www.seeautomotive.com/#prijava

Učešće na konferenciji i B2B susretima je besplatno. Mesta su ograničena.