VESTI

Б2Б састанци у оквиру "SEE Automotive Conference - Connect & Supply 2019" у мају

Apr 25, 2019

 

Аутомобилски кластер Србије организује по пети пут СЕЕ Аутомотиве конференцију, која ће се одржати од 21. до 22. маја 2019. године, у хотелу Crown Plaza Цроwн Плаза, у Београду.

Овогодишња конференција носи назив “SEE Automotive Conference - Connect & Supply 2019 и окупиће преко 250 учесника из више од 160 компанија југоисточне Европе, и као и више од 15 говорника - представника водећих OEM i TIER1&2 добављача из Европе.

Циљ СЕЕ конференције је да окупи и повеже OEM i TIER1&2 добављаче и  релевантне институције како би се унапредио развој аутомобилске индустрије у региону.

Ова конференција је један од најзначајнијих пословних и експертских сусрета у сфери аутомобилске индустрије за овај део Европе и представља могућност за учеснике да сазнају новитете и трендове у индустрији, као и планове произвођача у аутомобилској индустрији.

У оквиру конференције, Развојна агенција Србије (РАС) организоваће међународне Б2Б састанке за компаније из аутомобилског сектора. Састанци су део активности Европске мреже предузетништва (ЕЕН), и биће одржани уз подршку неколико чланица ове мреже.

Заинтересовани за пословне састанке могу се регистровати на http://seeautomotive.talkb2b.net/

Рок за пријаву Б2Б састанака је 14.05.2019. године.

За више информација о пословним сусретима на овој конференцији можете се обратити путем е-маил адресе een@ras.gov.rs  .

Претходно организоване СЕЕ конференције значајно су допринеле развоју и напретку пословања  компанија у СЕЕ аутомобилском сектору и тиме потврдиле потребу да конференција постане традиционалан начин сарадње и размене знања у овој индустрији.

За више информација о конференцији “SEE Automotive Conference - Connect & Supply 2019”  посетити веб страницу https://www.seeautomotive.com/