VESTI

„AgroB2B@NSFair“ - Међународни пословни сусрети у области производње хране

Apr 17, 2019

Европска мрежа предузетништва у Србији (ЕЕН) – Развојна агенција Србије, Привредна комора Србије и Бизнис инкубатор Нови Сад, у сарадњи са Новосадским сајмом, позивају заинтересоване да се пријаве за учешће на међународним пословним сусретима – „AgroB2B@NSFair“ који ће се одржати у оквиру 86. Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду, 14. маја 2019. године на Новосадском сајму, Kонгресни центар „Мастер“.

Пословни сусрети намењени су првенствено произвођачима и трговцима хране и пића, али је догађај отворен и секторе као што су: пољопривредна механизација, ђубрива и средстава за заштиту биља, паковања, обновљиви извори енергије у пољопривреди, опрема за производњу и прераду хране, примењене науке и истраживања...

AgroB2B@NSFair има за циљ да подстакне пословну сарадњу, изражену кроз већи обим размене прехрамбених производа са иностранством, кроз повезивање производње, заједничких улагања и наступа на тредим тржиштима, као и да поспеши сарадњу у области размене знања и технологије, а посебно када је реч о унапређењу конкурентности кроз заједничко учешће у националним и европским програмима и фондовима.

Међународни пољопривредни сајам у Новом Саду, који се ове године одржава 86. пут, представља водећи сајам из области агробизниса у централној и југоисточној Европи.

Учешће на догађају је бесплатно, а учесници сами обезбеђују улазницу за сајам и покривају евентуалне трошкове превоза и смештаја у Новом Саду.

Заинтересовани за учешће на међунарнодним пословним сусретима AgroB2B@NSFair могу се пријавити приступом на линк  http://agrob2b2019.talkb2b.net/

Рок за Online регистрацију је 08.05.2019., док је рок за одабир интересантних профила и заказивање Б2Б састанака 11.05.2019. а Међународни пословни сусрети " AgroB2B@NSFair" се одржавају 14.05.2019. године у Kонгресном центру „Мастер“, на Новосадском сајму.