VESTI

4. MEĐUNARODNI FORUM O SARADNJI

Sep 24, 2018

Razvojna agencija Srbije, Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Republike Srpske i Privredna komora Srbije, organizuju 4. Međunarodni forum o saradnji koji će biti održan 15. i 16. novembra 2018. godine u Grand Hotel Tornik na Zlatiboru

Forum će na jednom mestu okupiti privrednike iz zemalja regiona i Evropske unije, predstavnike državnih institucija i privrednih komora, razvojnih agencija, kao i drugih organizacija koje pružaju podršku privredi, sve u cilju razmene iskustva, promovisanja svojih proizvoda i usluga, kao i uspostavljanja novih poslovnih kontakata i buduće saradnje. 

Ove godine tema foruma je podrška MMSPP kroz programe finansijske podrške. U okviru Foruma biće održano više panela na temu pristupa finansijskim fondovima za MMSPP Zapadnog Balkana, razvoja preduzetništva i unapređenja prekogranične saradnje. Poseban fokus ovog Foruma jesu i Međunarodni poslovni susreti za MMSPP i klastere koji se organizuju u okviru Evropske mreže preduzetništva. Učešćem na ovim poslovnim susretima, kompanija će imati mogućnost da steknu nove poslovne partner među kompanijama iz Turske, Mađarske, Rumunije, Slovenije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i drugih zemalja.

Učešće na Forumu je besplatno i ovim putem pozivamo sve zainteresovane privrednike da uzmu učešće na Forumu i međunarodnim poslovnim susretima. Više informacija o samom Forumu i poslovnim susretima kao i sama registracija dostupni su na linku:

http://zlatibor2018.talkb2b.net/

Molimo Vas da se registrujete do 12. novembra 2018. godine.

Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati na een@ras.gov.rs ili na telefone: 011/3398-644 ili 011 3398-772.

Prošlogodišnji Forum, održan na Jahorini, okupio je više od 300 učesnika. Prisutni su bili predstavnici iz oko 120 preduzeća iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Mađarske, Kine, Hrvatske, Bugarske i Slovenije.