Вести

Сајам прехрамбене индустрије АНУГА 2021 у Келну – Прилика за освајање нових тржишта

Apr 14, 2021

 

Развојна агенција Србије (РАС) и Привредна комора Србије (ПКС) и ове године организују наступ домаћих компанија на међународном сајму прехрамбене индустрије „АНУГА“ у Келну, који ће се одржати од 9. до 13. октобра ове године. РАС позива све заинтересоване компаније из сектора прехрамбене индустрије да се пријаве за учешће на овом сајму, и то до 27. априла.

 

АNUGA 2021 је у плану да се одржи у октобру ове године, и представља идеалну прилику за све фирме и произвођаче из прехрамбене индустрије да представе своје производе, пласирају их на страна и нова тржишта и успоставе важне пословне контакте.

У организацији РАС и ПКС српски произвођачи ће се на сајму представити у оквиру Националног штанда Србије, и то у два павиљона, један посвећен готовим производима „Fine Food“ штанд, и други штанд у павиљону за замрзнуте производе „Frozen Food“.

ANUGA (www.anuga.com) је један од највећих међународних сајмова из области прехрамбене индустрије на свету, који се сваке друге године одржава у Келну, Немачка. У 2019. години на сајму је учествовало 8.000 излагача из више од 100 земаља, а сајам је посетило више од 169.000 стручних посетилаца из 190 земаљa.

Пријаве су отворене до 27. априла и врше се искључиво електронски, креирањем корисничког налога на следећој адреси https://prijave.ras.gov.rs/sajmovi.

Све детаље у вези са пријавом и сајмом пронађите ОВДЕ.