VESTI

TORINO FASHION MATCH 2021 – ONLINE SASTANCI ZA MODNU I TEKSTILNU INDUSTRIJU

Sep 23, 2021

Online sastanci, informativni „modni-razgovori“ koji garantuju sticanje novih znanja i novih poslovnih kontakata u modnoj industriji – 15 - 18 novembar 2021. godine.

 

Torino Fashion Week cover _een.jpg

 

Razvojna agencija Srbije (RAS) i Evropska mreža preduzetništva (EEN) pozivaju zainteresovane kompanije, proizvođače, profesionalce u oblasti tekstilne i modne industrije, kupce i dobavljače i investitore u segment tekstilne i modne industrije, da budu deo međunarodnih poslovnih susreta „Torino Fashion Match 2021“, planiranih od 15. do 18. novembra u virtuelnoj formi.

Ovi B2B sastanci su namenjeni dizajnerima, start-apovima i inovatinim brendovima, malim i srednjim preduzećima koja posluju u tekstilnoj industriji, prodavcima i distributerima, modnim agentima, predstavnicima platformi za e-kupovinu, PR agencijama, ICT provajderima za modnu industriju, investitorima fokusiranim na modnu industriju i žensko preduzetništvo.

Ukoliko tražite nove poslovne kontakte i međunarodna partnerstva, a uz to želite da saznate sve o novitetima i trendovima u modnoj i tekstilnoj industriji, poput inovacija, cirkularne mode, održivog načina finansiranja industrije i slično, ovaj četvorodnevni vid poslovnih susreta je prava prilika za to.

Uz mogućnost da predstavite svoje proizvode i ideje, kreirate nova parnterstva i upoznate nove dobavljače, događaj nudi mogućnost praćenja Torino Fashion Week 2021 TFW (15-21 novembar) i priliku da kroz TFW E-commerce prodajete i promovišete svoj brend.

Poslovni susreti se realizuju u okviru 6. izdanja TORINO FASHION WEEK koji obuhvata 7 dana međunarodnih modnih pista, intervjue sa inovativnim i međunarodnim brendovima u organizaciji TMODA srl.

Za učešće na B2B događajima potrebno je registrovati se putem linka: https://torino-fashion-match-2021.b2match.io/ .

Zatim je potrebno kreirati svoj poslovni profil i prethodno bukirati, poslati zahteve za sastanke sa željenim partnerima.

Prijave su otvorene do 11. novembra.

Evropska mreža preduzetništva (EEN)  pruža pomoć malim i srednjim preduzećima u inoviranju i širenju poslovanja na međunarodna tržišta.  To je najveća svetska mreža podrške malim i srednjim preduzećima. EEN je aktivna u više od 60 zemalja preko 600 lokalnih partnerskih organizacija koje je odabrala Evropska komisija.