УСПЕШНЕ ПРИЧЕ

Термометал д.о.о. Ада

Предузеће „Термометал“ д.о.о. Ада има више од 30 година искуства у машинској обради. Почели су са радом 1986. године, као занатска радња за термичку обраду. Захваљујући динамичном развоју, убрзо су из занатске радње прерасли у предузеће и почели са проширивањем своје делатности. У 1992. години, поред термичке обраде, покренут је сопствени програм машинске обраде, а 1994. године је започета производња резервних делова, склопова за пренос снаге и редуктора за камионе словеначке производње. Од 1996. године предузеће „Термометал“ д.о.о. Ада је почело са производњом резервних делова, а касније и комплетних прикључних пољопривредних машина, који програм је и до дан данас задржао.

Захваљујући успешном пословању и препознавању чињенице, да је непходно стално модернизовање машинског парка и опреме, даљи развој компаније Термометал од 2002. значио је производњу производња резервних делова, компонената и склопова за потребе истраживачких и развојних центара аутомобилске индустрије.

Компанија је проширила свој производни програм већ у 2014. години са производњом специјалних алата, производњом калупа за ливење обојених метала, од којих је нагласак на калупима за ливење алуминијума.

Ове делатности су резултирале континуираним техничко-технолошким развојем и континуираним проширивањем производног спектра. Пошто производни програм захтева висококвалификовану радну снагу, предузеће редовно омогућава својим запосленима усавршавање.

Једно од основних начела предузећа „Термометал“ д.о.о. Ада је неговање добрих пословних односа са пословним партнерима, континуирано препознавање њихових захтева и потреба, праћење истих и прилагођавање ради остваривања заједничких интереса. Реч је о предузећу које је способно да се стално усавршава и шири, као и да повећава степен сложености својих производа и димензије обраде.

 

„Захваљујући учешћу у РАС Програму подршке привредним друштвима за улазак у ланце добављача мултинационалних компанија, набавили смо машину, која јача нашу конкурентност у условима тржишта данашњице. Програм је одлична прилика за развој сваком предузећу које жели да држи корак са светом.”

 

г. Мичиз Јожеф, Генерални директор Термометал д.о.о

 

Continental Група

Детаљније