Вести

ПОСЛОВНИ СУСРЕТИ У ОКВИРУ INTERNATIONAL MOBILITY DAYS 2021

Nov 23, 2021

 

У оквиру активности Европске мреже предузетништва (ЕЕН), Развојна агенција Србије, Привредна комора Аустрије и организација Advantage Austria позивају компаније из различитих сектора да буду део виртуелне конференције и међународних пословних сусрета International Mobility Days 2021, који ће се одржати 13-15 децембра.

 

 

Овај догађај бави се главним темама мобилности у области аутомобилске индустрије,  железнице, логистике, саобраћајне инфраструктуре, безбедности, и из угла функционисања паметних градова и дигитализације.

Мобилност је актуелна тема, а конференција и догађаји ће бити посвећени различитим сегментима мобилности, од зелене и zero-emission транспорта, аутономне вожње, интелигентних решења траспорта и редизајнирања градског саобраћаја, логистике и мобилности у паметним градовима.

International Mobility Days ће окупити стручњаке из области и у виртуелној форми омогужити приступ преко 1.000 међународних контаката, пружити могућност за виртуелне састанке са потенцијалним сарадницима и стручњацима из индустрије.

Очекује се око 1.300 учесника из 65 земаљама света, а Б2Б сусрети мере се са око 2.000 претходно резервисаних “1 на 1” састанака и преко 1.000 креираних пословних профила на платформи за састанке. Око 40%  учесника су произвођачи и ОЕМ-ови, и 19% пружаоци услуга транспорта и мобилности. Током три дана трајања догађаја, заинтересовани имају прилику да у три сесије састанака пронађу нове партнере и прошире своје пословне контакте.

Последњи рок за пријаву је 15. децембар. Регистровање и креирање профила је обавезно, путем линка: https://mobilitydays2021.b2match.io/.

Агенда догађаја и више информација доступни су у овој брошури.