Вести

Почиње „Gulfood“ 2023

Feb 20, 2023

Своје производе представиће 25 домаћих компанија на националном штанду Србије у једној од главних хала сајма – Trade Centre Arena & Sheikh Saeed Halls

 

Српске компаније прехрамбеног сектора учествују од 20. до 24. фебруара на међународном сајму прехрамбене индустрије „Gulfood“ 2023, који се одржава у Дубаију, Уједињени Арапски Емирати.

„Gulfood“  је једна од највећих и најзначајнијих специјализованих изложби прехрамбене индустрије у УАЕ и региону Голфа, а у оквиру које се организују сусрети произвођача/извозника и дистрибутера, као и представника водећих малопродајних ланаца.

Сајам се простире на 100.000 квадратних метара, а годишње га посети више од 70.000 посетилаца из око 160 земаља који имају прилику да се упознају са производним програмом 2.600 излагача у осам сектора.

На овогодишњој манифестацији српске производе представљају компаније „Tartufi SR“, „The Fun&Fit Company“, „Nisha“, „NS Bomi“, „Packom International“, „Minela“, „Master Food“, „PIK Bečej“,„Master Fruits“, „Laki“, „Yumis“ „Sirogojno Company“ , „Agranela“, „Cold Pressok“, „ITN Group“, „Budimka“, Fruct Company“, „Zdravo Organic“, „Strela“, „Jaffa Crvenka“, „Damar Confit“, „Naš med“, „Don Don“, „Revita“ и „Adore Chocolat“.

Учешће на међународном сајму представља шансу да излагачи представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте.

Наступ домаћих компанија на националном штанду заједнички организују Развојна агенција Србије (РАС) и Привредна комора Србије (ПКС).

 

 

Дигитални каталог компанија излагача доступан је ОВДЕ.