УСПЕШНЕ ПРИЧЕ

Gama Consulting d.o.o.

 

Компанија Gama Consulting  бави се пројектовањем, израдом и уградњом процесне опреме и челичних конструкција. Заједно са клијентима раде на креирању оптималних решења за фабричка постројења у аутоиндустрији, нафтној, хемијској, електронској, железничкој и другим индустријама.

Производи компаније инсталирани су у фабрикама широм света, како у САД, Холандији, Албанији, Бугарској, тако и у Индији, Алжиру, Русији. Флексибилност, која се огледа у количини, изгледу, избору материјала, методи израде и инсталирања, основ је развојних планова Gama Consulting. 

Већ неколико година компанија је излагач на међународном сајму технике „Hannover Messe“, који се одржава сваке године у Хановеру у Немачкој. Излагање на овом престижном сајму омогућило им је учешће у великим развојним пројектима клијената, усавршавање постојећих решења, контантно учење и развијање. 

Као најважнији сегмент пословања, компанија истиче људске ресурсе и квалитете запослених који омогућавају испуњавање високих  захтева клијената.

 

„Последњих година Gama Consulting  је реализовала више значајних инвестиционих пројеката. Захваљујући подршци Развојне агенције и Програму ланци добављача значајно смо увећали производне капацитете, обезбедили услове за унапређење постојећих процеса, али и увели нове, што нам већ омогућава да нашим клијентима пружамо бољу подршку у реализацији њихових идеја.“

Александар Миленковић, Директор квалитета Gama Consulting 

 

Continental Група

Детаљније