Вести

Други „Meetup“ догађај у оквиру „РАСТИ“ пилот пројекта

Feb 12, 2019

Други  по реду „Meetup“ догађај у оквиру пилот пројекта акцелерације „РАСТИ“ одржан је 6. фрбруара у Новом Саду. Догађај су организовали Пословни инкубатор Нови Сад и Развојна агенција Србије, а главни гост и предавач био је Хуан Карлос Моралес, стручњак у области bootstrapp-a, пореклом из Колумбије.

Хуан Карлос Моралес одржао je предавање на тему „Bootstrapping Marketing for Startups“ и одговарао на питања присутних из области маркетинга, развоја нових технологија, експанзије друштвених мрежа и започињања новог посла. Господин Моралес је представио и своје лично искуство у покретању сопственог посла, препреке са којима се суочавао, као и најважније канале за промоцију и важност подршке партнера у послу.

Пилот пројекaт акцелерације „РАСТИ“ реализује Развојна агенција Србије у сарадњи са Пословним инкубатором Нови Сад. РАСТИ пилот пројекат се реализује у оквиру Пројекта „Развој акцелератора у циљу обезбеђивања бољег приступа иновацијама за ММСП- ACCELERATOR“ који финансира Европска Комисија, у оквиру Транснационалног програма Дунав.

Општи циљ Пројекта ACCELERATOR је побољшање приступа финансијским средствима за иновације кроз унапређење услова институционалног оквира и одговарајућих инструмената јавних политика кроз развој практичних решења за услуге акцелерације.

Наредни „Meetup“ у оквиру поменутог „РАСТИ“ пилот пројекта биће одржан 13. фебруара 2019. године у Пословном инкубатору Нови Сад, када ће гост предавач бити господин Григорис Цацикостас.