Вести

Домаћа храна и пиће на Националном штанду у Москви

Feb 06, 2023

Водећи интернационални сајам прехрамбене индустрије „Prodexpo 2023“ одржава се од 6. до 10. фебруара у Москви. На Националном штанду,  производе из Србије представља 18  домаћих компанија

„Prodexpo 2023“ највећа је и најзначајнија специјализована изложба прехрамбене индустрије у Русији и Источној Европи, у оквиру које се организују сусрети произвођача, извозника, дистрибутера и представника водећих малопродајних ланаца. Ове године очекује се присуство 2.027 излагача, док је очекивани број посетилаца 70.000 из 150 држава.

У оквиру националног штанда своје производе представиће: СТРЕЛА, МЛЕКАРА ШАБАЦ, MАМБИКОМ АГРАР, COLD PRESSOK, JAFFA ЦРВЕНКА, ITN GROUP, БУДИМКА, МЛЕКАРА УБ, УМПРОМ, МАСЛИ, DEUS CRISPBREAD, CANDY RUSH, IMPERIAL GROUP, НЕОПЛАНТА, ПОБЕДА, РУБИН, МЕДЕЛА ВРБАС и ВИТАЛ. Учешће на међународном сајму омогућиће домаћим излагачима да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте.

Наступ српских привредника на Националном штанду заједнички организују Развојна агенција Србије (РАС) и Привредна комора Србије (ПКС).

Дигитални каталог компанија излагача доступан је ОВДЕ.