Вести

Девет домаћих компанија на сајму у Берлину

Feb 08, 2023

И ове године српске компаније представиће своје производе на међународном сајму „Fruit Logistica 2023“ у Берлину, који се одржава од 8. до 10. фебруара

,,Fruit logistica" један је од највећих међународних сајмова произвођача свежег воћа и поврћа на свету. Прошлогодишња манифестација је окупила преко 2.000 излагача из 87 земаља, а сајам је посетило више од 40.000 посетилаца из 132 земаља.

Воће и поврће из Србије, годинама уназад бележи раст извоза, док се стручњаци слажу да Србија поседује немерљив извозни потенцијал. На сајму у Немачкој, ове године свој асортиман прдстављају: DELTA AGRAR, ЋИРИЋ АГРО МЂЖ, ФОРМА БМ, POLLINO FRUIT, FRUCT COMPANY, AGRO BEL SYSTEM, COPA – Cooperative of Pannonian apples, П.Г Костић Срђан, МИРОСЛАВ НИКОЛИЋ ПР ГРУЖА АГРАР.

Учешће на међународном сајму омогући ће излагачима да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте.

Наступ српских привредника на Националном штанду заједнички организују Развојна агенција Србије (РАС) и Привредна комора Србије (ПКС). 

  

Дигитални каталог компанија излагача доступан је ОВДЕ.