Вести

Б2Б сусрети у оквиру „SEE Automotive Conference – Connect&Supply 2021“ – 8. и 9. јун

May 25, 2021

 

Седма годишња конференција о аутомобилској индустрији земаља Југоисточне Европе „SEE Automotive Conference – Connect&Supply 2021“, у организацији Аутомобилског кластера Србије, биће одржана у виртуленом формату од 8. до 9. јуна.

SEE Automotive Conference Connect&Supply 2021 - Аутомобилски кластер Србије

 

Догађај ће традиционално обухватити конференцију, планирану за 8. јун, и Б2Б сегмент заказан за 9. јун. Развојна агенција Србије (РАС), у оквиру активности Европске мреже предузетништва, организатор је међународних пословних сусрета .

Овогодишња конференција „SEE Automotive Conference – Connect&Supply 2021“ имаће фокус на ОЕМ и како реагују у кризним периодима, ТИЕР1 добављача, технологијама и потенцијалима аутомобилске индустрије и лидерима у овом сектору у региону Југоисточне Европе.

Циљ догађаја је да окупи и повеже ОЕМ и ТIER1&2 добављаче и  релевантне институције како би се унапредио развој аутомобилске индустрије у региону.

Конференција и Б2Б сусрети пружају могућност за проналаском квалификованих добављача, нових међународних клијената, разменом искуства и знања у сегменту нових технологија и иновација, као и истраживању нових опција за инвестирање.

Учешће на пословним сусретима (Б2Б сегмент) је бесплатно. Потребно је регистровати се до 7. јуна путем линка: https://see-automotive-connect-supply-2021.b2match.io/

Претходних година ова конференција и Б2Б сусрети значајно су допринели повезивању и развоју пословања аутомобилског сектора у овом делу Европе и тиме потврдиле потребу да се догађај уврсти у традиционалан годишњи сусрет и сарадњу на нивоу ове индустрије.