Вести

Б2Б СУСРЕТИ НА МЕЂУНАРОДНОМ ФОРУМУ МАШИНОГРАДЊЕ У БЕЧУ

Sep 30, 2022

Међународни форум машиноградње и Б2Б сусрети одржавају се 16. и 17. новембра у хибридној форми (онлајн и уживо) у Бечу, у организацији Привредне коморе Аустрије и уз подршку ЕЕН.

Фото: Shutterstock

 

РАС и ЕЕН позивају да учествујете у предстојећем Међународном форуму машиноградње и пословним сусретима планираним током овог догађаја. Током два дана (16. и 17. новембра) догађај ће окупити стручњаке из области машиноградње из чак 80 земаља и компаније из целог света.

Пословни сусрети су права прилика да креирате нове контакте, проширите мрежу сарадника и потенцијално увећате своје пословање. Састанци се унапред заказују, а постоје опције учешћа уживо и учешћа виртуелно ( пренос уживо – онлајн платформа).

 

Теме које ће доминирати форумом и Б2Б сусретима су:

  • Паметне фабрике, безбедност података
  • Одржива производња и циркуларна економија
  • Аутоматизација
  • Потрага за међународним стручним кадровима
  • Набавка на међународном тржишту, одржива и ефикасна

 

Поред занимљивих предавања и дискусија са међународним експертима, биће организоване радионице код три аустријске установе/фирме (Инфинеон, Универзитет за примењену науку FH Joanneum и Future Lab-Digital Engineering ).

Ућешће на Б2Б сусретима и Форуму је бесплатно, али је неопходна регистрација. Регистровање је отворено до 17. новембра. Потребно је креирати профил са фотографијом.

Регистровање је доступно на порталу: https://machinery2022.b2match.io/signup

Радни језик је енглески. Детаљније информације о догађају можете пронаћи ОВДЕ.

Програм Форума.