VESTI

Poziv kompanijama da se priključe digitalnoj platformi za povezivanje dobavljača i kupaca

Apr 22, 2021

 

Međunarodna finansijska korporacija (IFC), u partnerstvu sa RAS, u okviru projekta pod nazivom „Program razvoja industrijskih lanaca vrednosti Zapadnog Balkana”, obaveštava kompanije o pokretanju digitalne platforme za povezivanje dobavljača i kupaca iz lake proizvodne industrije, prvenstveno iz sektora automobilske industrije, proizvodnje industrijske opreme, poljoprivrednih mašina i iz sektora obrade metala. 

shutterstock_1198240915.jpg

 

Digitalna platforma, kao proizvod, pruža velike mogućnosti kompanijama Jugoistočne Evrope da se povežu sa kupcima globalnog tržišta, prvenstveno Evrozone, kako bi poboljšali svoju i vidljivost svojih proizvoda, i kako bi se povezali sa drugim kompanijama iz regiona Zapadnog Balkana, regionalnim i globalnim lancima nabavke.

Sve zainteresovane kompanije mogu da izraze interesovanje za učestvovanje na platformi popunjavanjem pristupnice na linku https://www.surveymonkey.com/r/C8P2NYB  zaključno sa 5. majem ove godine, a potom će dobiti detaljnije informacije o kriterijumima za registraciju.

 

Više informacija možete pronaći u dokumentima: