VESTI

Додела признања „MENTOR AWARD 2017“

May 10, 2018

У оквиру пројекта „Успостављање и промоција менторинг услуге за ММСПП у земљама западног Балкана, Фаза 2“ који реализује Развојна агенција Србије (РАС) уз подршку Јапанске агенције за међународну сарадњу JICA, биће додељена признања „MENTOR AWARD 2017“ најуспешнијим менторима. Свечана церемонија доделе признања биће одржана у петак, 11.маја у 15 часова у хотелу Палас.

Процес менторинга одвија се по методологији Развојне агенције Србије (РАС), развијеној у дугогодишњој сарадњи са Јапанском агенцијом за међународну сарадњу (JICA), а односи се на стручно праћење развоја пословања, као и пружања свеобухватне и благовремене подршке корисницима.

Током прве фазе пројекта, око 2.000 корисника у Србији изразило је задовољство услугом менторинга и оценило да им је та услуга помогла да сагледају актуелног пословање својих фирми, истраже тренутне проблеме и сметње за напредовање, дефинишу потенцијале за раст и креирају стратегију за даљи развој. Тренутно је новим корисницима за Фазу 2 на располагању више од 50 акредитованих ментора, који ће се сусрести са новим изазовима, али захваљујући чијем знању и искуству ће многе компаније побољшати своје пословање.

 

Видео линк:  https://www.youtube.com/watch?v=b-RL1-U2oKE&feature=youtu.be

Агенда