ПАРИЗ 2018, "SIAL"

RAS-PrivKomora.jpg

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРЕХРАМБЕНЕ ИНДУСТРИЈЕ „SIAL“ 2018, ПАРИЗ

 

БЕОГРАД – 23. марта, 2018. године - Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије позивају заинтересоване привреднике да се пријаве за учешће на Међународном сајму прехрамбене индустрије „SIAL 2018“ који ће се одржати у Паризу од 21. до 25. октобра, 2018. године.

Право учешћа имају привредна друштва, предузетници и пословна удружења регистрована у Републици Србији која се баве производњом готових и полуготових производа из области прехрамбене индустрије.

Позив је отворен до понедељка 09. априла до 16 часова, а попуњену пријаву је потребно послати на e-mail: zorana.delic@pks.rs и jovanka.calina@pks.rs.

Наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на Међународном сајму прехрамбене индустрије „SIAL 2018“ омогућава излагачима стицање нових пословних контаката и пласирање производа на новим тржиштима.

Традиционално учешће српских компанија на једној од најугледнијих међународних изложби прехрамбених производа у свету, директно доприноси квалитетнијем позиционирању српских брендова и укупном извозу.

„SIAL“ (www.sialparis.com) је водећи међународни сајам из области прехрамбене индустрије на тржишту Француске и Европске уније. У 2016. сајам је посетило 155.700 специјализованих купаца и дистрибутера из 194 земље, од којих су 71% доносиоци одлука који су током пет дана трајања сајма имали за циљ проналазак нових добављача. Производе је представило више од 7.020 излагача из 109 земаља.

Контакт особа за додатне информације: Зорана Делић, ПКС, 011/ 3304 540.

 

Пратећа документација:

Позив за учeшћe на саjму.

Приjава за саjам.