GULFOOD 2018, ДУБАИ

RAS-PrivKomora.jpg

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРЕХРАМБЕНЕ ИНДУСТРИЈЕ „GULFOOD“ 2018, ДУБАИ, УАЕ

 

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем међународном сајму прехрамбених производа „GULFOOD“ који ће се одржати у Дубаију, УАЕ, у периоду од 18. до 22. фебруара 2018. године.

„GULFOOD“ (www.gulfood.com) је једна од највећих и најзначајнијих специјализованих изложби прехрамбене индустрије у УАЕ и региону Голфа, у оквиру које се организују сусрети произвођача/извозника и дистрибутери и представника водећих малопродајних ланаца.

Сајам се простире на 100.000м², а годишње га посети преко 95.000 посетилаца из око 100 земаља који имају прилику да се упознају са производним програмом више од 5.000 излагача у 8 сектора.

На сајму „GULFOOD“ 2018. године, Србија ће се први пут представити са својим производима у једној од главих хала Trade Centre Arena & Sheikh Saeed Halls, на националном штанду површине 60m2.

Право на учешће на сајму у оквиру националног штанда имају привредна друштва, предузетници и пословна удружења регистрована у Републици Србији која се баве производњом готових и полуготових производа из области прехрамбене индустрије.

Овом приликом позивамо све привреднике да се пријаве за учешће на предстојећем сајму у оквиру националног штанда. Рок за пријављивање је уторак, 5. децембар до 16 часова, на e-mail: zorana.delic@pks.rs и danijela.strizak@pks.rs

 

Пратећа документација:

 

Позив за учешће на сајму Gulfood 2018

Правила о учествовању на сајму

Пријава за сајам Gulfood 2018