PROWEIN 2018, DIZELDORF, NEMAČKA

RAS-PrivKomora.jpg

POZIV ZA UČEŠĆE NA MEĐUNARODNOM SAJMU VINA I ALKOHOLNIH PIĆA „PROWEIN“ 2018, DIZELDORF, NEMAČKA

 

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu vina i alkoholnih pića „PROWEIN“ 2018, koji će se održati u Dizeldorfu, Nemačka, u periodu od 18. do 20. marta 2018. godine.

„PROWEIN“ (www.prowein.com) je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi vina i alkoholnih pića u Evropi, na kojoj se susreću distributeri i predstavnici vodećih maloprodajnih lanaca. Sajam godišnje poseti oko 56 hiljada posetilaca iz 123 zemalja, od čega su 94% stučni posetioci, koji imaju priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom više od 6.250 izlagača iz 59 zemalja.

Pravo na učešće na sajmu u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva, preduzetnici i poslovna udruženja registrovana u Republici Srbiji koja se bave proizvodnjom vina i alkoholnih pića.

Ovom prilikom pozivamo sve privrednike da se prijave za učešće na predstojećem sajmu u okviru nacionalnog štanda. Rok za prijavljivanje je utorak 5. decembra do 16 časova, na e-mail: zorana.delic@pks.rs i jovanka.calina@pks.rs

 

 

Prateća dokumentacija:

 

Poziv za učestvovanje na sajmu

Pravila o učestvovanju na sajmu

Prijava za sajam ProWein 2018