PLMA 2018, AMSTERDAM, HOLANDIJA

RAS-PrivKomora.jpg

POZIV ZA UČEŠĆE NA MEĐUNARODNOM SAJMU ROBNIH MARKI U AMSTERDAMU

 

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije, u cilju podrške i promocije izvoza, organizuju nastup srpskih privrednika u okviru Nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu robnih marki „PLMA“ koji će se održati u Amsterdamu, Holandija, od 29. do 30. maja 2018. godine.

Na sajmu „PLMA“ 2018. godine Srbija će se predstaviti u hali rezervisanoj za prehrambene proizvode na nacionalnom štandu površine 108m2.

„PLMA“ (www.plmainternational.com) više od 30 godina predstavlja vodeće mesto na kome se susreću proizvođači sa predstavnicima najvećih maloprodajnih lanaca. U 2016. godini na sajmu je učestvovalo više od 4.300 izlagača od čega se 60 zemalja predstavilo sa nacionalnim štandovima. Sajam je posetilo oko 13.000 stručnih posetilaca iz 120 zemalja.

Pravo na učešće na sajmu u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva, preduzetnici i poslovna udruženja registrovana u Republici Srbiji koja se bave proizvodnjom u oblasti prehrambene industrije.

RAS i PKS pozivaju sve zainteresovane privrednike da se prijave najkasnije do utorka 12. decembra do 16 časova, na e-mail: zorana.delic@pks.rs i jovanka.calina@pks.rs.

 

Prateća dokumentacija:

Poziv za učešće na sajmu PLMA 2018

Pravila o učestvovanju na sajmu

Prijava za sajam PLMA 2018