MOSKVA 2018, „WORLD FOOD MOSCOW“

RAS-PrivKomora.jpg

POZIV ZA UČEŠĆE NA MEĐUNARODNOM SAJMU PREHRAMBENE INDUSTRIJE „WORLD FOOD MOSCOW“ 2018, MOSKVA

 

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na Međunarodnom sajmu prehrambenih proizvoda „WORLD FOOD MOSCOW“ koji će se održati u Moskvi od 17. do 20. septembra 2018. godine. 

 

Nastup na sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte. Tradicionalno učešće srpskih kompanija na jednoj od najuglednijih međunarodnih izložbi prehrambenih proizvoda u Rusiji, regionu Zajednice Nezavisnih Država i šire, direktno doprinosi kvalitetnijem pozicioniranju srpskih brendova i ukupnom izvozu. 

 

WORLD FOOD MOSCOW“ (http://www.world-food.ru) je vodeći međunarodni sajam iz oblasti prehrambene industrije na tržištu Rusije i zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza. Postoji 27 godina i održava se na preko 56.000 m² u okviru sajamskog izložbenog prostora „Ekspocentar“. U 2017. godini sajam je posetilo oko 30.000 hiljada posetilaca iz 90 zemalja koji su imali priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom više od 1.516 izlagača iz 62 zemlje sveta. 

 

Pravo na učešće na sajmu u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva, preduzetnici i poslovna udruženja registrovana u Republici Srbiji koja se bave proizvodnjom gotovih i polugotovih proizvoda iz oblasti prehrambene industrije. 

 

Prijave su otvorene do ponedeljka 26. marta do 16 časova, a šalju se elektronskom poštomna e-mail: zorana.delic@pks.rs i jovanka.calina@pks.rs.

 

Više informacija nalazi se u pratećoj dokumentaciji u nastavku, a za sve dodatne informacije, možete kontaktirati Zoranu Delić, Privredna komora Srbije na broj 011/ 3304 540.

 

Prateća dokumentacija:

 

Poziv za učešće na sajmu.

Pravila o učestvovanju na sajmu.

Prijava za sajam.