PROWEIN 2018, ДИЗEЛДOРФ, НEMAЧКA

RAS-PrivKomora.jpg

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ВИНА И АЛКОХОЛНИХ ПИЋА „PROWEIN“ 2018, ДИЗEЛДOРФ, НEMAЧКA

 

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организуjу наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем међународном сајму вина и алкохолних пића „PROWEIN“ 2018, који ће се одржати у Дизелдорфу, Немачка, у периоду од 18. до 20. марта 2018. године.

„PROWEIN“ (www.prowein.com) је једна од највећих и најзначајнијих специјализованих изложби вина и алкохолних пића у Европи, на коjoj се сусрећу дистрибутери и представници водећих малопродајних ланаца. Сајам годишње посети око 56 хиљада посетилаца из 123 земаља, од чега су 94% стучни посетиоци, који имају прилику да се упознају са производним програмом више од 6.250 излагача из 59 земаља.

Право на учешће на сајму у оквиру националног штанда имају привредна друштва, предузетници и пословна удружења регистрована у Републици Србији која се баве производњом вина и алкохолних пића.

Овом приликом позивамо све привреднике да се пријаве за учешће на предстојећем сајму у оквиру националног штанда. Рок за пријављивање је уторак 5. децембра до 16 часова, на e-mail: zorana.delic@pks.rs и jovanka.calina@pks.rs.

 

 

Пратећа документација:

 

Позив за учествовање на сајму

Правила о учествовању на сајму

Пријава за сајам ProWein 2018