PRODEXPO 2018, МОСКВА

RAS-PrivKomora.jpg

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ПРЕХРАМБЕНЕ ИНДУСТРИЈЕ „PRODEXPO“ 2018, МОСКВА

 

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на међународном сајму прехрамбених производа „PRODEXPO“ који ће се одржати у Москви, Руска Федерација, у периоду од 5. до 9. фебруара 2018. године.

Наступ на међународном сајму омогућава излагачима да представе своје производе и организују пласман на нова тржишта, као и да унапреде постојеће и остваре нове пословне контакте.

„PRODEXPO“ (www.prod-expo.ru) је једна од највећих и најзначајнијих специјализованих изложби прехрамбене индустрије у Русији и Источној Европи, у оквиру које се организују сусрети произвођача/извозника и дистрибутери и представника водећих малопродајних ланаца.

Сајам годишње посети више од 60 хиљада посетилаца из око 100 земаља који имају прилику да се упознају са производним програмом више од 2.200 излагача из 58 и 29 националних експозиција земаља Европе, Азије, Африке, Америке и Аустралије.

На сајму „PRODEXPO“ 2018. године, Србија ће се представити својим производима на националном штанду површине 120 m2.

Право на учешће на сајму имају привредна друштва, предузетници и пословна удружења регистрована у Републици Србији која се баве производњом готових и полуготових производа из области прехрамбене индустрије.

Овом приликом позивамо све привреднике да се пријаве за учешће на предстојећем сајму у оквиру националног штанда. Рок за пријављивање је уторак, 5. децембар до 16 часова, на e-mail: zorana.delic@pks.rs и jovanka.calina@pks.rs.

 

Пратећа документација:

 

Позив за учешће на сајму Prodexpo 2018

Правила о учествовању на сајму

Пријава за сајам Prodexpo 2018