PLMA 2018, АМСТЕРДАМ, ХОЛАНДИЈА

RAS-PrivKomora.jpg

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ РОБНИХ МАРКИ У АМСТЕРДАМУ

 

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије, у циљу подршке и промоције извоза, организују наступ српских привредника у оквиру Националног штанда Србије на предстојећем међународном сајму робних марки „PLMA“ који ће се одржати у Амстердаму, Холандија, од 29. до 30. маја 2018. године.

На сајму „PLMA“ 2018. године Србија ће се представити у хали резервисаној за прехрамбене производе на националном штанду површине 108m2.

„PLMA“ (www.plmainternational.com) више од 30 година представља водеће место на коме се сусрећу произвођачи са представницима највећих малопродајних ланаца. У 2016. години на сајму је учествовало више од 4.300 излагача од чега се 60 земаља представило са националним штандовима. Сајам је посетило око 13.000 стручних посетилаца из 120 земаља.

Право на учешће на сајму у оквиру националног штанда имају привредна друштва, предузетници и пословна удружења регистрована у Републици Србији која се баве производњом у области прехрамбене индустрије.

РАС и ПКС позивају све заинтересоване привреднике да се пријаве најкасније до уторка 12. децембра до 16 часова, на e-mail: zorana.delic@pks.rs и jovanka.calina@pks.rs

 

Пратећа документација:

Позив за учешће на сајму PLMA 2018

Правила о учешћу на сајму

Пријава за сајам PLMA 2018